Monday, May 9, 2011

tak sabar nak bebas!!!!!

Adeh.....dah lame dibelenggu oleh Si Dia  akhirnya aku dibebaskan jugak...
walaupn tak secare rasmi lagi (esk baru rasmi dibebaskan) tapi harapan yang
diberikan sgt tinggi....

bila da bebas mcm2 saya ley wat sesuka ati saya....apa saya nk wat saya tak isau nk pk kan buah hati saya ni....

hehehehehe............jgnla sumer salah sangka yer...saya mksudkan esk saya dah last final...si dia saya tu buku2 saya la...hehehe
saya dah tak payah pening2 nak pk kan dia lagi pasni sbb saya dah tak payah bukak buku lagi selama 4 bulan..hehehe

yeay............


Wish me luck for my last paper k.....

love u all!!!!!!







Saturday, May 7, 2011

hAppY MothEr's DaY



mak...........selamat ari ibu....
love u.......

tq for everyting u gave us.....

love u forever.......







Friday, May 6, 2011

Ya Tuhanku




entry arini hanya untuk renungan dan peringatan wat saya...

Hanya Tuhan yang memahami apa yang ada dalam hati kita...

people easy to judge without know what are inside us....

becoz of our past, for the whole life we need to bare all the things...

but its ok..its all about LIFE...

If one day, Allah will show who is right who is wrong

be patient is the key of success...

CHILL!!!







Dengar lagu ni tadi mcm best jerr rentak dia........haish....

Walaupun tasik kekeringan
Tak mungkin teratai kan tumbuh di darat
Begitulah takdirnya cintaku di ibarat
Tak akan berubah perasaanku terhadap dia


Mengapa dia yang ku cinta
Sedangkan ku tahu sikapnya begitu
Dia pandai berpura dan pandai bermain kata
Setahun bersama bak seribu tahun tersiksa

Aku tidak sudi melihat dia lagi
Walau dalam mimpi pun tidak ku ingini
Aku rela menjadi teratai yang layu
Daripada mekar di dalamnya tasik madu
Biarkanlah ku begini
Dan tak mungkin ku kembali
Bersamamu



p/s: nothing affected with others..just a simple lyric with a good melody......chill!!


so sweetttttt

ho yeah..dalam ngah study2 ni nk gak hupdate blog...hehe

arini 0705, genap 3 taun 10 bln kami bersama2..hehehe

lagi dua bln kami 4 taun...

Ya Allah...kekalkanlah kami bersama dan panjangkanlah jodoh kami
jauhilah kami dari segala persengketaan, andaikata dia jodohku dekatkan dia padaku.....amin

mood:  sayang berganda2








Wednesday, May 4, 2011

Tegakkanlah Keadilan

Saya ingin berkongsi cerita in dengan anda semua mengenai sikap segelintir orang Melayu

 kita atau lebih tepat lagi orang Islam di Malaysia .

Kejadian benar ini berlaku di Carrefour Wangsa Maju beberapa hari lepas. Seorang pemuda

Islam yang berkerja seba...gai 'cashier' di pasaraya tersebut telah menumbuk seorang lelaki cina.

Ini berlaku kerana ketika pemuda cina tersebut sedang membayar harga barangan, pemuda

Melayu ini telah menegur pemuda Cina ini mengenai gambar baju yang sedang di pakai oleh

pemuda cina tersebut. Gambar itu ialah seekor babi yang sedang memakai serban di samping

seekor anjing yang memakai tudung lambang agama Islam. pemuda Melayu itu bertanya

gambar apakah yang sedang di pakai oleh pemuda cina tersebut.

Dengan rasa bangga dan tidak bersalah, pemuda Cina itu terus menjawab sambil menunjuk

ke arah gambar bajunya dengan mengatakan babi yang memakai serban itu ialah

Muhammad dan anjing yang memakai tudung itu ialah Khadijah Mendengar jawapan lelaki

tersebut, pemuda Melayu ini dengan tidak disangka2, menumbuk muka si Cina tersebut.

Huru hara lah suasana di carrefour itu. Kemudian pemuda Cina itu memaki hamun lalu

datanglah Manager Carrefour yang juga beragama Islam lalu memecat lelaki Melayu tadi..

Apa yang di lakukan oleh Manager Carrefour tadi adalah satu etika yang patut di contohi

kerana, menumbuk org sesuka hati memanglah salah...Tapi malangnya, Manager tersebut

bukan hanya memecat pemuda Melayu tadi yang sedang mempertahankan akidah agama

Islam, tetapi turut memaki hamun pemuda Melayu itu dengan kata2 kesat.

Pemuda Melayu ini pulang dengan keadaan hampa. Bukan kerana di pecat, tetapi turut di

maki hamun oleh saudara seislam yang di sangkanya akan turut manjaga maruah orang

Islam selepas dihina oleh laki Cina tadi. Sekarang ni pemuda Melayu ni sedang menunggu

untuk disaman oleh Cina tersebut.

Beliau bukan takut malah tidak sabar2 untuk menunggu disaman oleh Cina tersebut kerana

beliau ada alasan yang kukuh kerana bertindak demikian.

To all Muslims, what are your next step after reading this article??

and to all non-Muslims, are we Muslims ever insulting your religion??are we ever put pig and

dog as symbol to your god?? DON'T YOU DARE INSULTING OUR RELIGION!! BECAUSE

WE ALL MUSLIMS SWEAR WE WILL FIGHT WITH OUR BLOOD TO PROTECT OUR RELIGION AND COUNTRY!!!










Tuesday, May 3, 2011

hearted







Doa Mohon Ketabahan Hati dan Iman






I do believe


I do believe that simple things really matter
because even a simple misunderstanding
could ruin everything....

its not about YOU....



Wednesday, April 27, 2011

Dizzyyyyyy.........

Oh my God....tadi pagi ada paper staffing....soklan mcm senang sbb direct jer tapi dsbbkan nebes terlampau tu yang rase mcm ssh gler...ape yang saya wat tuk hilangkan nebes ialah saya tdo kejap...hahahahhhaha
takla...saya cb ingat blik ape yg da study then alhamdulillah saya blh jawab.....

arini baru je satu paper...ada lagi 5 paper menanti..wargh....yg paling nebes jumaat ni paper economy..haish....
takot gle..mau taknyer..yang tande paper tu lecterer kami yang sgt2 skema..bayangkan mse test punyala jawab berjela2 tapi dia bagi markah 1/2 la. 4 la..aduh..demotivated gler...tu yg paper ni kene struggle..
takmo jumper dia lagi...heeeee

k la yer....nnt saya update lagi yer...ni pn da lame tak update sebb buzy gler dgn exam ni...

tata.........




ni lagi lima buku nak kene bace...bukn buku lima yer..hehehe










ayizs.blogspot.com

Wednesday, April 13, 2011

Pencinta Wanita


tadi dapat panggilan fon dari yang tersayang 
dia ajak dating tapi saya cakap tak boleh sbb saya ada test esk.....
dia ngajok dng saya..saya tak pandai nak pujuk...saya biarkan je dia sensorang
kejam tak saya??
tapi saya rase dia lagi kejam sbb tak paham saya..slame ni saya paham kerjaya dia takkan dia tak paham saya ni student...
kami tak gado tapi dalam ati isau gak ni...
mcm mn nak pujuk si buah hati saya niiii............



kawan2 klu ada idea bagitau ea....

heheheehe.....impian tak jadi kenyataanla cik ayn oi...
takmola berangan lebih2 yer...hikhik

tak salah berangan lo.......




Monday, April 11, 2011

demam final.....:-)

OMG...final exam is just around the corner....mcm tak caya dah nak abis semester..hehehe..sedangkan dalam hati berbunga giler...hahahaha

bukan ape....tak sbar na exam ni sbb dapat ct lame skt..lagi skunk ni ct sem da kompem 4 bulan ape lagi...mase utk cari wet..hahahaha.....n one more thing....mau dating sampai lebam....mood: gatai



walaupn mood gatai tapi exam ttp number first....nak grade on time with flying colours...amin...
pray for me k...
love you all....will continue nnt k...



Thursday, March 31, 2011

OpS....hAMpir TerlUpA


Last Wednesday...30th March HRS and ISS ada dinner....

sempena farewell KP ktorang ENCIK ROSMI YUHASNI sebab beliau nak continue study kat Denmark katenya.....

by the way, sangat enjoy gak r walaupn last minit kene pegi....

Dinner ni diorang wat kat Hotel Renaissance...very exclusive...next time blh g lagi sbb best gler tmpat tu...
oh ye yang penting tema dia masquerade, maskulin n feminin....

ME in mask



my kuzen...MICHAN



Our beloved KP with BBHR 4D




ok ar..nnt bila saya dah dapt pix banyak2 saya update g ea.....






ayizs.blogspot.com

hAPpy......

readers.....happynye saya arini....biasa april fool orang akan kenekan kita dng something badkan...

tapi...............

saya dikejutkan dgn kedatangan akak long saya bersama family dia.....
wah...terubat rindu

arini dia bawak saya makan ikan bakar kat alai...keh keh keh.....hilang diet saya
pastu dia bawak saya naik river cruise...yeay
and esk saya tak tau dia nak g mn tp yg pnting dia nak bawak saya jenjalan....

nnt kt sambung lagi k...saya kene siap kan kerja...haish....
nsbla student...layakla banyak kejer...hehehehe







ayizs.blogspot.com

Wednesday, March 30, 2011

Nak macam ni.......



Kak Azra kita nak cup cake mcm ni ley..... sangat comey kan katak tu....
love froggy so much...tak pun yang ni



Akak watkan kita kek macam ni.....nnt besday kita akak watkanla ea..hehehehe

akak sangat expert dalam wat2 kek ni...kita nak rase akak buat.....

make sure katak ea kak...hehehehe


Baru nak update pasal OPKIM.....

hye all......

lewatnyer saya nak updata pasal OPKIM yang saya pergi aritu kan...takde masala..hehehe

sbb terlalu teruja sangat bila sampai kat kampung chabau tu kami disambut baik gler oleh orang kampung....rase mmg takmo balk sini dah..

mak ayah angkat saya juga sangat baik....terlalu baik....
credit to ayahanda HJ MD YUSOP BIN HJ BUJANG dan bonda HJH JUNAIDAH AHMAD


yang tepi kiri skali tu bonda saya...:-)


diorang sangat baik melayan saya dan kawan serumah saya, farah

setiap family angkat akan dapat 2 orang anak angkat dari uitm...
nnt saya masukkan pix2 my ayah n ibu angkat yang best tu yer....skunk ni saya ada pix2 yang ni jer...

ni masa kat homestay..dng dak marketing 3D




my classmate yang gler....


guys...will continue later....mata tak tahan dah ngantok gler.

nnt saya update lagi k yang latest2 punyer pix...

love u all.....






ayizs@blogspot.com

Tolongla faham.........


entry arini agak emo skt.......;-(

klu kamu tak berada di tempat saya tolong jangan wat ape2 keputsan yang boleh buat saya rasa marah

kamu tak berada di tempat saya dan tak paham apa yang saya lalui sebagai seorang student
UiTM Kampus Bandar Melaka

kamu blh la nak ckp saya yang mengada2 nak join aktiviti2 yg ada kat uitm ni tapi kamu tau tak ni sumer
effect degree saya? saya dah nak hbs blaja tapi dsbbkan hal ni kamu soh saya benti study?

dulu kamu juga yg beri galakan saya utk terus study walaupn agak lewat saya sambung...

saya takmo ungkit hal dulu tapi saya harap kamu ingat betapa saya mengharap ada segulung ijazah...
walaupn saya sambung lambat atas alasan2 tertentu tapi saya redha...

dan bila hampir saya menamatkan study saya apa yang saya dapat?

marah2 dar kamu.....sigh..T___T





ayizs@blogspot.com

Thursday, March 24, 2011

Kepura-puraan

Wee....happy sangat......esk nak gerak g Kampung Chabau..mcm mn la penerimaan orang2 kampung terhadap kami.....isau gak tu...tp yang penting...saya mmg sangat happy......
nak ilangkan windu kat si dia terpaksa wat happy..hehehehehe
mood: gatai






Wednesday, March 23, 2011

PILIHAN KEDUA???

video

saya mmg sangat terkilan bila dgr lagu ni...
sampai skunk saya akan rasa sakit kat dalam yang amat
lagu ni mmg mmberi saya duka dan membawa kepada kisah lalu saya
saya cuba avoid utk dgr lagu ni tapi mlm ni saya tak tau kenapa...
saya SEDIH.....apakah saya pilihan keduanya?

OPKIM PERDANA

hye guys...on 25th March until 27th March saya kene g OPKIM atau bahasa senangya khidmat masyarakat kat Kampung Chabau, Jasin DUN Rim..ni wajib g sbb under subjek PD and takley nak tolak...tolak tu blh tapi saya fail la subjek ni..huhuhu......kat sane kami akan ada keluarga angkat.hehehe...bestnyer......tapi ahad tu saya dng ct imah tak dapat nk join sampai abis sbb kami ada committment lain lak utk petangue..so kami bergegas ke uitm kampus alor gajah...hehehehe....keje plak mmg banyak la yer yang perlu disiapkan tpiiiiii............argh.....tak mula satu apa lagi ni....takper2...ALL IS WELL...hehehehe

Sunday, March 20, 2011

PETANGUE....:-)

hye all....walaupn exhausted giler tapi masih ada mase tuk update blog saya yang tak seberapa ni....hehehe...saya baru je baru balik dari uitm kampus alor gajah...arini saya main petangue..tau tak petangue tu ape? ia sejenis sukan mcm boling la tapi orang malaysia sebut boling padang...sukan yang memboringkan tapi enjoy..saya dapat masuk suku akhir tapi masalahnye continue next week......yang jadi lagi punca problem ialah minggu depan kami dak2 part4 takde sbb masing2 ada program OPKIM under Personality Development...macm mane ni???? nak tukar orang mmg sayang gler la...mana taknyer...penat kot main tb2 nak soh orang lain ganti...oh man...mmg tak la kan..g pn sapa yang nak ganti?klu ada baik orang tu jer main dari awal tak payah tunggu kami yang kene main..haish...ngah pening ni.......walaupn kami ni takdelah hebat mane pn sbnrnyer tapi yerlah sbb kami berjaya la jugak kalahkan dak TESL kan...tup2 nak soh orang lain plak ganti..mana aci.....

Friday, March 18, 2011

EXHAUSTED.........

just came back from futsal's training....for the 2 days training and finally tomorrow will fight for o right...hahahha...esk penentu segalanyer..if menang dapatla wakil fakulti if tak takper...just nak enjoy2 jer...tu cite ari sabtu...ari ahad lak ada pertandingan petangue..yg ni lagi langsung takde training....kali ni mmg redha tawakal jer...hehehe.....frens, wish me luck k....pengalaman futsal ni gler penat la...tangan kaki ni dah bengkak2 sbb kena bola..pergh....rase skt gler tp nak wat cm mane...tak kan nak menangis lak kan...badan penat gler tak payah ckapla kan...kaki krem lagi...adeh...takperla nak wat mcm mn...ni sumer bnda baru yang kene blaja n tau..nnt takdela orang pandang rendah kat kita tol tak?walaupn ngah study tak semestinya kene study jer....tol tak..aktiviti sampingan pn kene ada gak..olrite...its time to sleep......wish me luck for tomorrow match........


ME AND AIMI BEFORE THE TRAINING

Thursday, March 17, 2011

NO TITLE

rasenya da dekat seminggu tak update blog ni..dalam ms seminggu ni pn da mcm2 yang berlaku..penatnyer nak menghadapi tu tak payahla cakap....
apa yang boleh buat hanyalah bersabar..bukan je pening nak fikir masalh kat tempat belaja ni tapi masalah sampingan tu pun ada..hikhik(getik nak pk sgt kan...hamek ko ayn)
tapi kalau tak pk sape lagi nak tolong pk kan utk saya kan....hehehehe
walau banyak mane pn dugaan utk saya insyaallah saya akan cuba hadapi dgn sabar...sebab saya tau Allah sayangkan saya sbb tu Dia turunkan ujian utk saya......
Oh yer...last week ada lawatan ke ALPHA bangi...under subjer performance management...boleh tahan bestla sbb diorang ada ajar scuba..(ceh..macam wat jer...bukan ape keadaan ms tu tak mengizinkan..hikhik)
overall ok la walaupn sblm tu banyak jer dugaan yang datang..hehehhehehe
habis je kat ALPHA tu saya apalagi mengambil kesempatan terus utk balik ke rumah...mana taknye..agak lame dah tak blk...lagi pn hari Sabtu tu ada wedding kuzen..so adalah alasan kukuh utk balik kan..hehehehe
tapiiiiiiii.................pasni dah takley balik sbb da sibuk gler......sampai nak final nnt...OMG....windu same itu adik...n tak blh dating...(mood:gatai)....dahla ssh nak jmper si dia...:-(
takperla yang penting study saya ni kan...g pn dah tak lama lagi nak hbs.....doakanla utk saya grade on time yer....
olrite..maghrib menghampiri....end di sini dulu yer...love u all.....

Sunday, March 13, 2011

KERNA TERPAKSA

erm.....hati sentap.....:-(......lagu  ni je kot yg boleh menyampaikan apa yang saya rase.....


Kerna terpaksa aku melangkah pergi
Kerna terpaksa ku turut kata hati
Gementar tubuhku dengan keputusan ini
Biarpun pedih ku teruskan jua

( korus 1 )
Di antara kita mengapa ada dia
Biarpun hanya kawan biasa
Tapi ku rasa berlainan caranya
Hingga mencakar perasaanku
Terpaksaku
Terpaksaku membuat pilihan
Mengundurkan diri untuk kebahagiaanmu

Kerna terpaksa aku rela sendiri
Kerna terpaksa lalu aku menangis
Tertutup hatiku untuk bercinta lagi
Tidak ku tahu bila kan terbuka

( korus 2 )
Di antara kita mengapa ada dia
Biarpun hanya kawan biasa
Tapi ku rasa berlainan caranya
Hingga mencakar perasaanku
Andainya ku melakukan begitu
Bagaimanakah perasaanmu
Terpaksaku
Terpaksaku membuat pilihan
Mengundurkan diri untuk kebahagiaanmu

Thursday, March 10, 2011

Bunga Melur

He loved this song very much and i love it too.....thanx to my MR.A coz always standing behind me in whatever situation..LOVE U.... 


Di hujung sana tempatmu, bunga melur
Bukan di taman yang indah, bunga melur
Hanya di sudut halaman
Tiada dihiasi jambangan indah permai



Tapi warnamu yang putih, bunga melur
Tandanya suci dan murni, bunga melur
Walaupun ditiup debu
Warnamu dan baumu tetap memikat kalbu



Ibarat gadis desa, bunga melur
Sederhana...
Walau kering tak bercahaya, bunga melur
Baumu memikat jiwa



Semoga sabar dahulu, bunga melur
Pada di satu ketika, bunga melur
Masanya kan menjelma
Disanjung dan dipuja
Oleh gadis remaja

Aku menyesal kawin...


by Tuah Mohd Bakheet on Wednesday, March 9, 2011 at 10:40am

 
Ini cerita aku.. Aku (bukan nama sebenar) baru je kawin, ngan pilihan mak aku. Aku tak penah kenal pon dia (bukan nama sebenar gak). Tapi mak punye pasal kan, aku terpaksa follow je la. Arghh, nyesal giler kawin..
 
Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak tido kol brape, nak bangun kol brape. Pastu kadang2 sampai tengah hari tido, sampai terlepas kuliah.. haha. Tade orang marah pon. Lecturer pon tak marah.
 
Tapi skarang, nak tido lewat sikit je ade orang sound. "Jom la bang tido...". Pastu kalau tak bangun Subuh memang kena cubit peha la aku ni. Kesian kena buli..
 
Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak makan kol brape, nak makan ape. Boleh makan best2, sebab beli kat kedai.. Tapi skarang, huhu.. Macam budak kecik je, kena ikut jadual makan! Dah la kadang2 dia masak masin la, pahit la.. Pastu kadang2 dia bagi aku makan sayor je bebanyak. Tak makan kang kecik hati lak, pastu tulis kat status facebook dia. Arghh, nyesal giler kawin..
 
Kalau dulu masa belom kawin, ikut suka aku je nak shopping bile, kat mane, nak beli ape.. Kira berbelanja tanpa waswas la. Tu yang shopping kejap je melayang 2 3 ratos skelip mata. Hohoho.. Tapi skarang, nak pegi shopping je, dia dah siap2 ngan list barang nak beli. Tade dalam list, tak leh amik!! Dah la berejam-jam pusing.. Leceh tol la orang pompuan nih. Muka dia takyah citer la, memang ceria je kalau masok shopping mall. Aku je yang muka tensen. Arghh, nyesal giler kawin...
 
Kalau dulu masa belom kawin, rambut aku ni macam2 pesen la bleh buat.. Ala Korea bleh, ala Carles Puyol (Kapten Barcelona) pon bleh buat, tade orang sound. Tapi skarang, panjang sket je kene sound.. panjang sket je kene sound.. Dia kata x hensem la, x kemas la.. Tak potong kang dia tanak ironkan baju aku lak. Haisshh.
 
Ade satu hari tu, masa makan kat JUSCO, ade la sorang awek comel melintas depan kitorang. Aku pon terpandang awek tu tanpa niat (ikutkan tak berdosa la kan?..) ADEH!! Terus kena cubit peha aku dari bawah meja. Cemburu buta lak bini aku (mentang-mentang la aku hensem..). Ape lagi, menjerit la aku kat situ.
 
Maunye tak kuat, satu foodcourt tengok kitorang, termasuk awek tadi.. Arghh first time kot rasa malu giler camtu. Rasanye muka aku lagi merah dari sos cili atas meja. Sakit wooo bini aku cubit. Huhu.. Kesian la kat bakal anak-anak kami nanti. Haha..
 
Tapi yang bestnya, skarang aku dah xyah basuh baju, iron baju sendiri.. Sume dah ready made. Hehe. Bab-bab iron baju ni memang aku x berapa sket. Kalau dulu masa belom kawin, skali iron baju, sebulan aku pakai. Haha. Malas basuh sebab tanak iron lagi! (Oppss kantoi..). Pastu baju2 bergelimpangan atas katil. Aku memang suka tido atas kain baju ni (padahal malas kemas). Skarang... hehehe.
 
Lagi yang best, time aku demam ke, x sihat ke, rasa diri ni cam dihargai je.. Yela, kira ade orang take care la. Totalcare!! Hehehe.. Kalau masa belom kawin dulu pepandai la bawak diri kalau demam. Huhu, sadis3..
 
Pastu kan, skarang kehidupan aku kira tersusun la.. Maklum la dah ade 'PA'.. Kalau banding ngan dulu, hmm.. x produktif sangat la kehidupan aku. Sekali-sekali dia kejut aku bangun solat malam, kadang-kadang dia tegur kalau aku lama tak baca Quran.. Hmm sejuk hatiku. Maklum le kita ni bukan malaikat, iman turun naik. Jadi kena ade yang tolong ingatkan. Ini la pentingnya cari isteri yang solehah!
 
Buat isteriku yang comel dan tercinta
Terima kasih kerana marah kalau abang tido lambat
Boleh la abang bangun awal-awal pagi
Then kita solat Subuh sama-sama..
 
Tapi kalu abang tak bangun gak,
ayang cubit je pehe abang
abang xkan murka..
Lagi abang sayang ade la..
 
Buat isteriku yang comel dan tercinta
Terima kasih kerana jaga makan minum abang
Tengok skarang abang da nak gemok da
Takde la kurus je macam mula2 kawin dulu..
 
Ke memang nak abang jadi gemuk ni?
Ayang takut orang lain berkenan kat abang ek?
Jangan bimbang atau ragu okeh,
Cintaku hanya eksklusif untukmu sayang..
 
Buat isteriku yang comel dan tercinta
Terima kasih kerana tolong iron baju abang
Sebab abang memang allergic sket bab iron2 baju
Jangan risau la nanti abang potong rambut..
 
Skarang abang dah tak selekeh macam dulu
Rambut da kemas, baju da kemas, senyum memanjang
Hidup terurus, amal pon terjaga, badan pon berisi juge
Argghh, nyesal giler kawin LAMBAT!!!
 
 
(Ini cerita tade kaitan ngan penulis okeh. Penulis masih seorang yang selekeh)

bila kita sedih.....

video

kita sangat suka dngan lagu ni....ayatnyer fuhh menusuk kalbu....bukanla nak jiwang tp bila emosi terusik mmg suka sangat dgar lagu ni....sangat2 memberi makna dalam hdp kita...nak kata experience tu takla tp ayatnyer yang wat kt suker giler nak dengar......

pasni kita yakin mst ramai jer nak dgar kan...bak kata cik intan rase nak nangis je bila dengar lagu2 yang menusuk kalbu ni...haish....(sebenarnya rindu terlampau..hikhik)..pasni nak upload banyak2 lagu sedih...heee....ops...bukannya ptus cinta tp rindu......wawawaaaaaa............nak jumper my soulmate.........:-(

Tuesday, March 8, 2011

MALAM MAWAR UITM KBM

                                                         euww.....just like pondan jerk...


                                            kami penari2 joget kain songket...hehehehehe

                                                                 show time......

                                                                           me...ayn

 
                                               bersama dato' pengarah uitm melaka

weuw.........really excited coz i loved dancing...hahahaha....then that night need to perform joget melayu...hehehehe....whatever it is....enjoyed.........

exhausted......

Ya Allah...rase mcm nak mati sem ni...giler penat...rase mcm ntah pepe ntah....terlalu byk aktiviti luar and of course banyak pakai wet...OMG...ingat bapak aq ni orang kaya ker?klu pnjaman tu bagi pnjam banyk takper la ni nak kene pk byr sewa la...makan kat umah ni la ape lah...aduh....
tu baru cite pasal aktiviti blm lagi citer pasal assignment yang berlambak giler ni....kadang2 rase demotivated lak..haish....................help me.....

Monday, March 7, 2011

updated!!!!!

dah bertaun tak updated blog ni....windu rasenyer nak menulis2...nak menulis malas menaip takper..hehehehe....skunk ni sangt2 bz dgn mcm2 aktiviti kat kampus.....weeee......rase mcm nak pitam...tp dah name pn student..haish..kene gak face..yuhuuu......nak citer pasal ape yer.....any idea?  sbnryer byk bnda nak share....tp nnt sambung k sbb skunk ada keje sket....wink2......